Partners

Initiatief en organisatie

 

Veneco is een intercommunale die actief is in 21 gemeenten rond Gent. Ze ondersteunt gemeenten bij diverse taken, onder meer met betrekking tot thema’s energie en duurzaamheid. Veneco is initiatiefnemer van een aantal gemeentelijke groepsaankopen, waarvan deze groepsaankoop HR-glas de tweede is, na spouwmuurisolatie (meer informatie daarover staat op de bijhorende website).

 

Energent is een burgercoöperatie die diverse energiediensten levert. Energent werd door Veneco aangesteld om de groepsaankoop te organiseren en deelnemende klanten te begeleiden. Meer info over Energent in deze link.

Deelnemende gemeenten

Lochristi

Lochristi

Merelbeke

Merelbeke

Destelbergen

Destelbergen

Nazareth

Nazareth

De Pinte

De Pinte

Melle

Melle

Gavere

Gavere

Deinze

Deinze

Zulte

Zulte

Geselecteerde aannemers

 

Van De Walle Glas uit Melle beschikt over meer dan 60 jaar ervaring en groeide uit van een kleine eenmanszaak tot een gerenommeerd glasbedrijf, dat alle types buitenbeglazing aanbiedt. Permanente, duidelijke communicatie en collegialiteit staan nog steeds centraal bij Vandewalle Glas. Je mag je dan ook  verwachten aan snelle antwoorden, duidelijke offertes, een bijzonder klantgerichte service en herkenbare stemmen aan de telefoon.

Weemaes is gespecialiseerd alle types buitenbeglazing en steunt op 40 jaar ervaring. Met een gedreven team van veertig medewerkers werken ze elke dag aan klantentevredenheid en een groeiend en bloeiend bedrijf.