Partners

Initiatief en organisatie

 

Veneco is een intercommunale die actief is in 21 gemeenten rond Gent. Ze ondersteunt gemeenten bij diverse taken, onder meer met betrekking tot thema’s energie en duurzaamheid. Veneco is initiatiefnemer van een aantal gemeentelijke groepsaankopen, waarvan deze groepsaankoop HR-glas de tweede is, na spouwmuurisolatie (meer informatie daarover staat op de bijhorende website).

 

Energent is een burgercoöperatie die diverse energiediensten levert. Energent werd door Veneco aangesteld om de groepsaankoop te organiseren en deelnemende klanten te begeleiden. Meer info over Energent in deze link.

SOM vzw heeft een brede dienstverlening om burgers, zowel op technisch als sociaal gebied,  te adviseren en ondersteunen omtrent energiebesparende investeringen. SOM vzw organiseert onder de noemer Woonwijzer Meetjesland de ‘energieloketten’, ruim gekend in het Meetjesland. Binnen deze groepsaankoop staat SOM vzw in voor (een deel van) de energie-adviezen.

Deelnemende gemeenten

Aalter

Aalter

Assenede

Assenede

Destelbergen

Destelbergen

Evergem

Evergem

Eeklo

Eeklo

Deinze

Deinze

De Pinte

De Pinte

Gavere

Gavere

Kaprijke

Kaprijke

Lievegem

Lievegem

Lochristi

Lochristi

Maldegem

Maldegem

Melle

Melle

Merelbeke

Merelbeke

Nazareth

Nazareth

Sint-Laureins

Sint-Laureins

Wachtebeke

Wachtebeke

Zelzate

Zelzate

Zulte

Zulte

Geselecteerde aannemers

 

Van De Walle Glas uit Melle beschikt over meer dan 60 jaar ervaring en groeide uit van een kleine eenmanszaak tot een gerenommeerd glasbedrijf, dat alle types buitenbeglazing aanbiedt. Permanente, duidelijke communicatie en collegialiteit staan nog steeds centraal bij Vandewalle Glas.

Weemaes is gespecialiseerd in alle types buitenbeglazing en steunt op 40 jaar ervaring. Met een gedreven team van veertig medewerkers werken ze elke dag aan klantentevredenheid en een groeiend en bloeiend bedrijf.